Maegeri
Senaste informationen >>
Snabbinformation

Information angående coronaviruset

NU-sjukvården har bekräftat att det förekommer coronafall i vårt område.
Vi vill säkra att det inte sprider sig på våra träningar och därför rekommenderar vi att man inte kommer och tränar på ett par veckor om man nyligen har rest i dessa uttalade områden med epidemin eller på annat sätt blivit exponerad för smittan.

Risken för smittspridning av coronaviruset bedöms som mycket hög. Folkhälsomyndigheten uppmanar även alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.

Även om man inte blivit smittad är det mycket viktigt att tvätta händerna ofta.

Vi rekommenderar att alla som tränar att tvätta sina händer noga både före och efter träning, undvik även att peta dig i ögon, näsa eller mun.

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.