Maegeri
Snabbinformation

Hej alla medlemmar i SKK

Strömkarlens Karateklubb önskar er alla en god fortsättning på det nya året. Även om 2021 har startat med pandemirestriktioner, så vi måste se positivt framåt.  Vi alla saknar träningarna och gemenskapen, men det är som det är.

Älvhögsborg är stängt till den 24 januari och vad som händer efter det styrs ju av utvecklingen av pandemin.

SKK har igår haft ett styrelsemöte och vår ambition är att följa regler, men ändå starta träningar så fort det går. I nästa vecka skall vi göra ett försök med träning via länk och om det funkar kommer vi att dra igång digital träning.

Under tiden önskar jag att ni alla tränar lite själva för det är så viktigt för välbefinnandet. Man kan alltid träna slag, sparkar, blockeringar inomhus, samt lite junzuki och kata utomhus ( lite svårt i halkan, men sänk då tempot…). Kolla på hemsidan om digitalträning och annat.

Vi ses

/ Göran ordf i Strömkarlens Karateklubb